tisdag 8 juni 2010

Provar på det här med att blogga.....





Har nog aldrig tänkt tanken att ha en egen blogg... har ju haft en blogg åt hunden, ja hunden hade en egen blogg på sin hemsida hihi, men det rann ut i sanden. Tänkte nu prova att blogga lite om vad jag pysslar med. Sedan nyår är det stickning för fulla muggar! Jag kan absolut inte sticka något avancerat än...men jag provar mej fram. Övning ger ju färdighet. Stickar helst barnkläder, det är gulligt, det är roligt och det går relativt fort. .
Fick för mej att jag skulle försöka lära mej sticka sockor i vintras, o innan jag kom på det där med hälen.... jag trodde jag skulle bli tokig, men nu är jag hälspecialist.*ler* Har nästan tappat räkningen på hur många par sockor jag stickat, men roligt är det. har jag inget annat på gång som jag gör, så blir det nån liten socka. Lägger upp lite bilder på sockor jag gjort.
Idag har jag gjort klart en "garderobsvärmare" en tröjja, stl 4år, har gjort en nyss till min kusins barn, och fick nu för mej att göra en till i ett annat garn, vilket givetvis resulterade i att den inte riktigt blev lika stor utan större än originalet, så den blir till en garderobsvärmare tills jag kommer på om jag kan ge den till någon.
Är just nu i full fart och letar med ljus och lykta efter sandnes mini duett garn för att göra en klänning med virkade mormors rutor, men det är otroligt svårt att få tag i garnet .
Funderar på att göra några små sockor under tiden.
Lägger upp lite bilder på sockor jag gjort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar